Een aantal klanten aan het woord

De samenwerking met VERANDAVOORDEEL verliep buitengewoon soepel. Snelle reacties op vragen, goede, complete service en uiteindelijk een probleemloze en netjes afgewerkte installatie. VERANDAVOORDEEL neemt zonodig alles uit handen. Top, zo hoort het.

Fam. Hogerdaal / Superior Edition

Goed contact vanaf het begin, snel antwoord op vragen en een heldere en transparante service. Goed advies over de mogelijkheden en VERANDAVOORDEEL denkt ook goed mee om voorbereid te zijn op de toekomst. Top bedrijf, zo moeten er meer zijn!

Fam. Brugge / Legend Edition

Snelle installatie, duidelijk advies en een goeie service! Voor ons was zekerheid, rendement en een goede garantie het belangrijkste.

Fam. Wijchen / Expert Editon

Wij willen jullie van harte bedanken voor het complete werk dat jullie voor ons gedaan hebt. Dat ‘complete’ hield veel in, het hele proces van de nieuwe veranda werd door VERANDAVOORDEEL en zijn mensen perfect en tot in de puntjes geregeld. Dat alles in 1 dag klaar was vonden wij een knap kunstje!

Fam. Hoogenboom / Easy Edition

Geen gezeur maar gewoon goed advies over alle mogelijkheden. Snelle installatie, alles volledig gecontroleerd achteraf. Prima organisatie die hun afspraak ook nakomt. Top producten en veel verstand van zaken.

Fam. Ter Molen / Toogcarport

Ik wou geen onbekende rare merken. Daarom de keuze voor GardenDreams. Kundig geïnstalleerd.Direct een goed gevoel bij deze organisatie en netjes geinstalleerd.

H. Peters / Carport met Platdak