WAAROM KIEST U VOOR GARDENDREAMS?

Gardendreams heeft reeds jaren een enorme ervaring in het vervaardigen van aluminium terrasoverkappingen, tuinkamers, carports, schuttingen en glasschuifwandsystemen. In korte tijd is Gardendreams uitgegroeid tot een grote, professionele leverancier in de veranda markt. Een van de grootste in Europa met een grote verscheidenheid in het dealernetwerk. Wekelijks komen er aanvragen binnen voor nieuwe dragerschappen, die zorgvuldig worden bekeken en wel of niet worden geschoold naar Gardendreams dealer. Dit geeft voor ons aan dat er een enorm vertrouwen is in het product Gardendreams.

GARDENDREAMS BETEKENT SPECIFIEK MAATWERK…

Bij veel aanbieders heeft u de keuze uit een aantal standaard maten en moet er voor maatwerk vaak veel meer bijbetaald worden. Wij zij echter van mening dat u bij de investering in een duurzaam product als een aluminium veranda, precies moet krijgen wat u wenst. Dit noemen we bij Gardendreams “specifiek maatwerk”

Gardendreams levert de veranda’s aan een gespecialiseerde dealernetwerk, waar we de veranda’s op maat zonder meerkosten, op maat leveren. Hierdoor ontvangt u altijd exact wat u wilt zonder dat u hiervoor diep in de buidel moet tasten of bij zelfbouw de aluminium profielen nog op maat moet zagen met alle risico’s op beschadiging van dien.